Over ons

AUTOBEDRIJF BEKKER GOES

Welkom bij Autobedrijf Bekker, een universeel, kleinschalig autobedrijf dat sinds 2010 uw betrouwbare en onafhankelijke adres is in Goes en omstreken. De drijfveren Jeroen Bekker en Marijn van Weele stellen hoge eisen aan een professionele aanpak vanuit een persoonlijke benadering!

Voor APK en onderhoud aan uw auto gaat u naar Autobedrijf Bekker. Bij ons kunt u ook terecht voor de aankoop van een gebruikte auto, of voor het aankopen van een nieuwe auto aan de hand van een zoekopdracht. 


Autobedrijf Bekker is in 2010 gestart aan de Smithweg in Goes. We zijn een RDW erkend bedrijf, universeel en onafhankelijk: Ieder automerk, bedrijfswagen of camper is van harte welkom voor APK-keuringen, nieuwe banden, regulier onderhoud en reparatie.
Bij ons kunt u terecht voor een en professioneel maar bovenal eerlijk advies. We beschikken over de meest recente diagnose apparatuur, waardoor we snel en vakkundig de juiste diagnose kunnen stellen.

 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto's. Onze occasion voorraad vertegenwoordigd alle merken auto’s in alle prijsklassen. Staat uw gewenste auto er niet tussen, dan zoeken wij deze graag voor u op.

Vanaf maart 2017 zijn we gestart in een bedrijffspand aan de Verrijn Stuartweg in Goes.
De Verrijn Stuartweg bevindt zich op het bedrijventerrein 'De Poel l' te Goes direct naast de afrit van de A58. Daardoor zijn we vanuit de richting Bergen op zoom en Middelburg goed te bereiken. 
 

Onze garage beschikt naast een moderne werkplaats met 3 werkplekken ook een ruime showroom waarin we een wisselend ruim aanbod in kwalitatief goed onderhouden occasions ten toon stellen. U vindt er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

U bent van harte welkom bij autobedrijf Bekker!

Arjan
Mogelijk gemaakt door Mobilox