APK

APK-KEURING

Kiest u voor een APK keuring bij autobedrijf Bekker dan weet u gelijk waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van milieu en veiligheid? De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.


Jeroen en Arjan zijn beide APK-keurmeester en inspecteren uw auto vakkundig, snel en tegen een laag tarief. De belangrijkste punten voor de APK zijn o.a.: Remmen, stuurinrichting, wielophanging, banden, autogordels, verlichting, carrosserie, zicht door voorruit en uitlaatgasemissie. Op de achterzijde van uw APK-keuringsformulier staan de exacte keuringscriteria vermeld.

Wij zijn RDW-erkend keurmeester en beschikken over een APK-keuringsstation voor personenwagens en lichte bedrijfswagens.

 

WAAROM UW AUTO LATEN KEUREN DOOR AUTOBEDRIJF BEKKER?

Ons doel is de kosten voor het onderhoud aan uw auto zo laag mogelijk te houden.
Afhankelijk van de auto en uw budget onderhouden en/of repareren wij met fabrieksoriginele onderdelen, vervangingsonderdelen, ruildelen of gebruikte onderdelen. Wanneer er zich onvoorziene kosten voordoen, zullen wij altijd telefonisch contact met u opnemen, om u de juiste oplossing te kunnen bieden. 

Naast de kostenbesparende en praktische voordelen biedt autobedrijf Bekker u nog een reden om bij ons klant te zijn: Een ervaren, professionele aanpak met een Zeeuwse benadering, wij kennen u als klant persoonlijk!
 

APK
Mogelijk gemaakt door Mobilox