AIRCO'S

 

Vaak wordt het aircosysteem van een auto vergeten te onderhouden. Airco onderhoud is wel degelijk van belang. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. 
Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Een dure reparatie, Laat daarom uw airco op tijd vullen bij autobedrijf Bekker in Goes.  

Aircoservice van Autobedrijf Bekker

We zorgen er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. Autobedrijf Bekker heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen.
 

Aircoservice: airco vullen

Bent u benieuwd of uw airco nog optimaal werkt? Kom dan langs voor de gratis Aircocheck. 
We controleren de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Met een Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen. Met Airco Fresh wordt uw airco gereinigd van bacteri├źn en schimmels en voorzien van een frisse geur. We adviseren u om deze controle ieder jaar een keer uit te laten voeren en indien nodig de airco bij te laten vullen of te reinigen.

Airco
Mogelijk gemaakt door Mobilox